Agence immobilière

Prestige Immobiliënkantoor te Brussel

Best Home Consult, Gespecialiseerd in charme woningen en prestige eigendommen

BEST HOME CONSULT is een immobiliënkantoor gevestigd in de Roosevelt wijk in Brussel en gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed in de hogere prijscategorie en dit voornamelijk, in Ukkel, Elsene en Sint Genesius Rode.

Daarnaast is onze specialisatie ook de verkoop van charme eigendommen en kastelen over heel België.

Onze ploeg ervaren specialisten in vastgoed, die allen erkend zijn door het B.I.V, bieden u een complete en kwaliteitsvolle service, en dit 7 dagen op 7 met als motto : doeltreffendheid, discretie en veilige transacties.

Doe beroep op onze diensten en merk het verschil !

Contact

Mandaat vorr het zoeken naar vastgoed

U woont in het buitenland of buiten Brussel en u hebt geen tijd om uw nieuwe villa of appartement in Brussel te zoeken.

BEST HOME CONSULT kan u helpen bij het vinden van het vastgoed dat perfect aan uw eisen voldoet en dit in alle Belgische agentschappen. U zal dus één enkele contactpersoon hebben die voor u het volledige aanbod onderzoekt en die precies weet wat u zoekt, zonder dat dit u iets kost.

Verhuur

Onze dienst verhuur kan zorgen voor een gratis schatting van de huurwaarde van uw eigendom.

Deze dienst zorgt voor de plaatsbeschrijving bij de aanvang van de overeenkomst en de opmaak van het E.P.C. (Energie Prestatie Certificaat).

Ons hoofddoel is om voor u de best mogelijke huurder te vinden zodat u zo veel mogelijk beschermd wordt tegen wanbetalers.

Daarom selecteren wij de potentiële kandidaten door hun reputatie en solvabiliteit zorgvuldig na te gaan. Uiteindelijk maken onze juristen het huurcontract op dat het meest aan uw verwachtingen voldoet.

Gratis shatting van uw vastgoed

Doe beroep op een specialist vooraleer u uw pand te koop zet !

BEST HOME CONSULT bezorgt u, binnen de 48u, gratis en zonder verbintenis van uw kant, een schatting van de verkoopswaarde van uw villa, uw huis of uw appartement.

Nieuw Residentieel

We beschikken eveneens over een dienst vastgoedpromotie die zich bezighoudt met het op de markt brengen van nieuwe gebouwen.

Bijgestaan door onze beste specialisten kan u zonder enige zorg uw droomappartement op plan aankopen en bijgestaan worden bij de inrichting van uw eigendom.

Seizoensverhuur

Om uw vakanties zo aangenaam mogelijk te laten verlopen beschikt ons bureau in Cannes over een grote keuze aan prachtige villa's die per week gehuurd kunnen worden aan de Franse Azurenkust, maar ook op Corsica en Ibiza.

We hebben panden voor ieders smaak en voor elk budget.

Bekijk al onze huurwoningen

Votre spécialiste, Stéphane Blaimont

Licencié en Droit et Notariat a l'ULB
Gérant de best Home Consult
+32(0) 498.44.08.99